Hur till installera en DVD-spelare i en Gx 470

September 9

Installera en DVD-spelare i en Lexus Gx 470 är lättare att göra än det låter. Processen kräver avlägsnandet av overhead kupol ljus där du installera fästet och använda tråd sele för att driva DVD. Hela processen tar en timme att slutföra och görs med hjälp av gemensamma hushåll verktyg. Ansluta overhead DVD-spelaren i din Lexus och njuta av lyxen i ett on-the-road DVD underhållningssystem.

Instruktioner

• Plats den flathead skruvmejsel under basen av kupol ljus och bända ner för att skapa utrymme mellan basen och taket. Arbeta skruvmejseln runt dome ljuset tills det finns tillräckligt med utrymme att passa fingrarna under basen av ljuset. Ta den kupol ljuset och ta bort den från taket nook.

• Lossa wire harness från baksidan av kupol ljus, sedan stoppa trådarna i taket. Placera stöd fästet i taket över hålet i taket. Kontrollera att fästet passar platt mot taket, då skär den omgivande headliner med en snickare kniv. Ta bort fästet och headliner. Trä trådarna genom fästet och ersätta fästet i taket.

• Borra genom varje hörn av fästet i taket. Använd en machine tap borr för att skapa gängade hål som stöder skruvar skärpas genom dem. Borra inte genom taket. Infoga monteringsskruvarna genom varje hål och dra åt dem med en Phillips-skruvmejsel.

• Anslut kabeln sele på baksidan av DVD-spelaren. Tuck trådarna i fästet och skjut DVD-spelaren på fästet tills det låses på plats.


© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com