Hur man Prep att måla en Corvette

August 13

Hur man Prep att måla en Corvette

Om din Corvette behöver en ny lack, överväga att göra prep arbete själv. Att förbereda en bil för en ny kappa av färg är inte mycket skickliga arbete, det är mycket tidskrävande - det tar ca 90% av den lack tid som helhet. Därför, du kan spara dig mycket pengar genom prepping Corvette innan du tar den för ny färg. Kom bara ihåg att ta din tid och rätta till eventuella misstag för att undvika att påverka slutresultatet.

Instruktioner

• Ta bort alla prydnader, dörrhandtag, antenner och listerna på utsidan av bilen. Något som du inte kan ta bort måste täckas på maskeringstejp under avsnittet priming. Om eventuella klibbighet förblir på bilens yta, skrapa bort det med en rakkniv. Slipa ytan kommer att eliminera de flesta paint repor under denna process, men någon tejp vänster kommer fortfarande bakom, så var grundlig.

• Slipa hela ytan av bilen. Om du märker några djupa, underliggande repor, fylla dem med en liten sandskädda av glasrutor putty. Applicera kitt med svampen och låt det sitta tills det torkar. Efteråt, sand över den fyllda fläckar att ge en jämn bas för din nya färg.

• Skölj ur bilen med våt trasa för att bli av med all slipning återstoden. Tejpa upp alla områden som du vill ska förbli gratis färg. Applicera två strykningar av hög-build primer och låt dem torka. Applicera en guide päls primer, vilket är en primer i en annan färg än din high-bygga. Besprutning detta på ytan kommer att belysa hög poäng på din Corvette kropp. Sand ner några höga poäng tills guide pälsen försvinner, lämnar dig med en jämn plan.

• Skölj ur bilen med våt trasa för att bli av med all slipning återstoden. När metallen torkar, spraya ett lager den avslutande primern över hela Corvette. Efter pälsen torkar, lätt slipa ytan återigen för att säkerställa ett jämnt skikt. Tillämpning av tätningsmedlet att avsluta processen.

Tips & varningar

  • Alltid fungerar i ett väl ventilerat utrymme och bära en mask, särskilt när användande Aerosolprodukter.
  • Följ tillverkarens anvisningar på etiketterna på primer, guide päls och glasrutor putty för bästa resultat.

© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com