Hur du tar en bild med en Shadow Box

May 14

Hur du tar en bild med en Shadow Box

I fotografi är det ibland nödvändigt att ta ett fotografi utan utseendemässigt av skuggor som kunde vara störande från motivet. Shadow boxar, vanligen kallad ljus tält, är en låda-ljus grej som sprider ljus och möjliggör även belysning. Användning av en skugga ruta ger fotografer en ljus bakgrund och ett mjukt ämne belysning med utseendemässigt av skuggor. Använda en skugga ruta effektivt är en enkel uppgift som kan bemästras på en eftermiddag.

Instruktioner

• Ställ in din skugga box på en plan yta. Kontrollera att bakgrund av din skugga box är fri från rynkor, veck eller märken av något slag.

• Placera motivet i mitten av din skugga box. Det borde sitta ovanpå bakgrund som bör utsträckas till främre öppningen av rutan skugga.

• Ställ in din ljuskällor. Förlägga en ljus varje på höger - och vänster sida av skuggan och förvandla dem till test avståndet. En bra utgångspunkt är att ställa in lamporna som nivå med ämnet som möjligt. Flytta lamporna runt tills det finns inga skuggor på motivet och rutan skugga är helt upplyst med ljusa jämn belysning. En tredje, frivillig, ljus kan användas framför rutan skugga nära kameran, om det behövs.

• Konfigurera din kamera på ett stativ och placera den ca 1 1/2 fot bort från rutan skugga att starta. Titta genom sökaren till ram du fotografera. Flytta stativet och kameran runt behövs justera till vinkeln eller avståndet till motivet.

• Ställ in din kamera till dess att korrekt f-stop och exponering. Använda kamerans autofokus eller fokusera på motivet manuellt. Ställa in självutlösaren på tre sekunder. Förseningen kommer att förhindra oskärpa på grund av kameran studsar när avtryckaren trycks.

• Tryck på avtryckaren ta fotografiet. Granska bilden för kvalitet och gör eventuella justeringar som behövs till belysning, kameravinklar eller fotoinställningarna.


© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com