Hur man installerar en Xerox WorkCentre modell M20i

August 12

Hur man installerar en Xerox WorkCentre modell M20i

Workcentre M20i multifunktions kopiatorn är ett ideal som passar för alla företag om den är korrekt installerad. Inte kunde installeras korrekt kan inaktivera många av funktionerna. Även installation kan ta ett tag, är det värt att dra nytta av de många funktioner som enheten erbjuder.

Instruktioner

1 Leta upp och ta bort alla skum förpackningen på själva skrivaren. Dessa ligger i papper, på det högra nedre hörnet av maskinen och i mitten till vänster på maskinen i utdataområdet. Öppna pappersfacket och ta bort tejp och skum. Placera papper i pappersfacket och skjut pappersstödet så det är fast mot papperet. Det klickar på plats. Kasta förpackningen.

2 Ta bort tejpen från maskinen. Det finns fem ligger på den automatiska dokumentmataren på toppen av maskinen. Fem mer ligger på höger sida av maskinen. Det finns också en på Kontrollpanelen och en i centrum fronten av maskinen. Den sista en för huvuddelen av kopiatorn ligger på nedre vänstra hörnet av maskinen. Ta bort tejpen.

3 Öppna skannern genom att trycka på det försiktigt. Ta bort tejp och glas beläggningarna och kasta. Nära skannern och titta under enheten på vänster sida att hitta scanner låset. Flytta låset till Lås upp position anges av bilden intill låset. Flytta runt på baksidan av maskinen och hitta kontakten på den automatiska dokumentmataren. Anslut den till baksidan av maskinen.

4 Tryck upp i växeln på den högra sidan av maskinen att öppna rätt dörr. Flytta till framsidan av maskinen och öppna den främre luckan för att komma åt tonern och trumma område. Ta bort toner från det är förpackning och ta bort papper beläggningen. Skjut tonern i området toner, noggrant foder det upp med toner slot. Gör detta för trumman också, förutom trumman kommer att glida i springan intill toner. Flytta låsa i den övre vänstra delen av området tillgång till låsa toner och trumma ner.

5 Stäng frontluckan. Stäng luckan till höger. Koppla in nätsladden i elektriska kortplatsen på vänster sida. Leta upp Ethernet-kabeln för ditt nätverk och koppla in en öppen sladden in Ethernet facket ovanför nätsladden. Slå på maskinen. Under uppstart, maskinen kommer att be dig att ange information om datum och tid. Ange datum och tid. sedan vänta tills maskinen driver upp till klar.


© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com