Hur man hittar färg antal min Ford Mustang interiör

February 7

Hur man hittar färg antal min Ford Mustang interiör

Classic Ford Mustangs, eller de som tillverkas på 1960-och 1970-talet, tilldelades en serie tal att identifiera specifikationerna för bilen som den lämnade fabriken. Dessa siffror, tillsammans med fordonets identifieringsnummer, ingick i en ID-bricka. När du återställer en klassisk Mustang, är information i detta emblem mycket viktigt eftersom många av dessa bilar har ändrats genom åren. Lyckligtvis, det tar bara några sekunder att komma åt ID-bricka och leta reda på inre färgkoden.

Instruktioner

• Öppna förardörren sida.

• Leta upp den identifiering märket på kanten av dörren. Från 1965 till 1969 var identifiering emblem en rektangulär metallplatta. Start i 1970, ersattes metallplattan med ett klistermärke.

• Leta upp inre färg numret på ID-bricka. Observera att märket har två rader. Den översta raden av 1965 till 1969 Mustang innehåller färgnummer. Det finns under "TRIM" stämpel. Om Mustang har ett klistermärke, anges numret under stämpeln "TRIM".

Observera att de flesta färgkoder för 1965 till 1969 Mustang var antingen ett enstaka nummer eller en bokstav följt av ett tal. Stirrade 1970, med alla invändiga koder två bokstäver eller ett tal följt av en bokstav.


© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com