Hur du väljer en bil Subwoofer

August 2

För att välja rätt bil subwoofern, måste du tänka på vilken typ av musik du vill lyssna på och funktionerna du behöver ett ljudsystem för att maximera ditt lyssnande. Första, överväga hur du vill att subwoofern att utföra. Sedan jämföra lämpliga produkter genom att undersöka olika tillverkare och prissättning priser.

Instruktioner

• Bestämma storleken på subwoofer du behöver, beroende på hur stark du vill ha bas vara. Subwoofern återger bastoner i musik, och den större storleken på subwoofern, desto starkare dess bas-spela upp kapacitet är. Kom ihåg att det inre utrymmet på din bil är mycket mindre än även de minsta rummet i ditt hem, så medan en 8-tums subwoofer inte kan blåsa bort dig i sovrummet, det kommer att klippa Fönstren av din bil.

• Välj en mindre subwoofer om du vill måttlig men fyllig bas, och en större sådan om du vill dominera bas. Mindre bil subwoofers är ungefär 6 till 6 1/2 inches i storlek, medan en 10 - till 12-tums bil subwoofer är kraftfull nog att väcka döda.

• Välj mellan en tube inhägnad och en låda inhägnad. Fördelen med röret kapslingar är att de har ampere byggt mitt i, och de är lätta att flytta om du vill flytta subwooferns position. Bazooka mobil Audio är den ledande tillverkaren av tube-kapsling bil subwoofers (se resurserna nedan).

• Få en låda inhägnad om du vill njuta av fördelen med att lägga till din egen förstärkare och föredrar frihet att välja ditt eget varumärke av subwoofer att fallet i inneslutningen. Röret kapslingar ge inte dig detta alternativ.

• Välj en subwoofer som är tillverkad av ett slitstarkt men billig polymer, såsom polypropylen. Billigaste bil subwoofers byggs främst från papper, vilket kan räcka men inte är mycket tålig.

• Tänk på att du ska förbättra ljudkvaliteten genom att skikta subwoofer komponenter och ger gott om utrymme att montera enheten. Hur mycket utrymme du har i din trunk (eller varhelst du vill montera den) är en nyckelfaktor när du väljer en subwoofer.

• Läs mer om de varumärken som ger så kallade "ren bas" jämfört med så kallade "ghetto bas." Ren bas funktioner mindre makt men generellt högre ljudkvalitet och tillverkare som Infinity, Audiobahn, Nakamichi, Macintosh och Blaupunkt är specialiserade på ren bas enheter. Ghetto bas är grövre ljudkvalitet men mer kraftfulla. RMS och Sony är två välkända tillverkare av gettot bas subwoofers.

• Ställa en budget. En billig men fullt användbara subwoofer säljer för omkring $100, medan avancerade enheter kan kosta uppåt 700 $ eller mer.

Tips & varningar

  • Om du är elektroniskt och mekaniskt benägen, kan du bygga din egen baslåda. Detta gör att du kan anpassa subwoofern efter dina specifika önskemål.

© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com