EMR minskning tillbehör till mobiltelefoner

August 4

EMR minskning tillbehör till mobiltelefoner

Nu är det enklare än någonsin att äger en mobiltelefon, men att portabilitet inte kommer utan avigsidor. Även om forskning i ämnet är varierad, "New York Times" rekommenderar att hålla mobiltelefoner minst 6 inches från implantat att minimera elektromagnetiska störningar. Många Mobiltelefontillbehör tillåter användare att vidta liknande åtgärder.

Bälteshållare

Detta gemensamma tillbehör tillåter användare att placera sin mobiltelefon till ett bälte monterade hölster. Dessa kommer vanligtvis i en mängd olika material, men när det gäller att minska elektromagnetisk strålning, dessa hölster bidra genom att skapa en buffert mellan mobilen och användarens kropp.

Bluetooth

Bluetooth---vanligen används i mobiltelefon headset teknik---tillåter användare att ta emot samtal med hjälp av en trådlös hörluren, snarare än deras telefon. Eftersom Bluetooth-enheter kan arbeta inom 10 fot av värdenheten, kan du enkelt ringa och hålla den elektromagnetiska strålningen som långt borta från kroppen.

Handsfree-samtal

Många nyare bilar har som med Bluetooth headset, handsfree-Uppringningsalternativ, som gör det möjligt för användare att ta emot samtal i sin bil utan att behöva fumla med en mobiltelefon. Dessa kit minska avståndet mellan kroppen och mobiltelefon samtidigt som du kan enkelt ta samtal på språng.


© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com