Hur man installerar en Apple iPod 4th Generation

May 3

IPod var 4th generation en annan i en lång rad av Apples populära konsument-nivå transportabel musik spelar enheter. Det har ersatts av iPod Classic som lagt till möjligheten att spela videor samt en 120 eller 160 GB intern hårddisk. Den 4: e generationens iPod kunde endast spela upp digitala musikfiler och kom med en 20GB hårddisk. Rätt sätt att inrätta en 4: e generationens iPod kräver lite av installation av programvara innan du kan få saker och ting.

Instruktioner

• Installera iTunes. Den 4: e generationens iPod levereras med en iTunes installations-CD förpackad med enheten i sin box. Enkelt sätt in skivan i datorns CD-ROM- eller DVD-ROM enhet, vänta några minuter för iTunes installationsskärmen visas och följ instruktionerna för att installera programmet.

• Anslut din iPod till datorn med den medföljande USB-link kabeln. Ena änden ansluts till porten på undersidan av iPod och de andra ansluts till en USB-port på datorn. IPod är en plug and play-enhet, vilket innebär att när du ansluter enheten till datorn för första gången kommer det automatiskt känner igen anslutningen och installera rätt drivrutiner på datorn. Anslut din iPod till din dator och ge den ett par sekunder för att göra detta.

• Anslut datorn till internet och öppna iTunes. Med iPod ansluten till datorn, klicka på dess namn från den vänstra sidan av programfönstret viktigaste iTunes. Detta kommer att ta upp din iPod 4th Generation inställningssidan. Klicka på knappen med texten "Kolla efter uppdateringar" för att hämta alla tillgängliga uppdateringar för din iPod operativsystem. Om dessa uppdateringar finns de hämtas och installeras automatiskt. På denna punkt är det säkert att synkronisera musikfiler till enheten.


© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com