Hur du kalibrerar en Samsung LN40C500

September 15

Du kalibrera bildinställningarna för din Samsung LN40C500 LCD-TV att få den bästa bildkvalitet på din HD-skärm. Även om TV ställs in i fabriken, kan skillnader i belysning i ditt hem påverka kvaliteten på den visade bilden. Justera inställningarna för din Samsung LCD-TV att kalibrera skärmen till de särskilda förhållandena i ditt hem eller kontor.

Instruktioner

• Tryck på "Menu" knappen på den Samsung fjärrkontroll. Använd piltangenterna för att markera alternativet "Bild" och tryck på "Enter". Bläddra till alternativet "Avancerade inställningar" och tryck "Enter".

• Rulla till "Black Tone" funktionen av inställningen. Tryck på höger pil för att bläddra igenom alternativet inställningar. Välj "Off" om färgen svart i den på skärmen bilden ser ut är mörka hur det är eller välja "Mörker" "Mörkare" eller "Mörkaste" alternativet öka svart tonen.

• Bläddra till alternativet "Dynamisk kontrast" och tryck på höger pil för att öka kontrasten mellan kanterna i bilden. Välj alternativet "Hög" om kanterna av bilden på skärmen smälter samman.

• Markera posten "Gamma" och tryck på höger eller vänster piltangent för att höja eller sänka intensiteten i de färger på skärmen. Lämna inställningen nära fabriken nivån på "0" för att undvika snedvridning av färgerna.

• Lämna "White Balance" och "Flesh Tone" alternativ ensam och bläddra till alternativet "Edge Enhancement". Tryck på höger pil för att stänga av funktionen på "ON" att få förbättra kanterna av bilden på skärmen. Tryck på "Exit" på fjärrkontrollen att spara inställningarna och avsluta kalibrera TV: N.


© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com