Hur man väljer en lastbil vinsch

November 28

Det är ganska vanligt att se människor som använder deras lastbilar, SUV och jeepar att korsa stigar offroad. Oundvikligen dock olyckor inträffar och lastbilar fastnar. Det enklaste sättet att få ett nedskjutna fordon av ett lurigt är med en vinsch, men hur bestämmer du vilken typ av vinsch du behöver? Oroa dig inte, vi har fått din rygg.

Instruktioner

• Bestämma var du vill att vinschen monteras. Du kan montera en vinsch på framsidan och baksidan, och du kanske vill en av varje. Överväga vad använder du kommer att ha för denna vinsch. Om du tar fordonet off road och du är ny till processen, börja med en på framsidan. Om du har lite mer erfarenhet på lederna och kan vara att dra in fast vänner, överväga en främre och bakre vinsch. Tumregeln är att det är bättre att ha fler alternativ än färre.

• Bestäm vikten på fordonet du kommer att fästa vinschen till. Du kan antingen väger lastbilen i truckstop skala eller titta på etiketten på insidan av dörrkarmen som har fordonets vikt tryckt på den.

• Multiplicera vikten på ditt fordon med fyra att avgöra hur många ska du använda att shoppa för vinschar. Detta är det lägsta belopp du vill ha din vinsch att dra. Vinschar finns i olika grad, så låt oss säga din jeep väger 2 500 pounds. Du vill titta på vinschar i 10.000 pund kapaciteten, men du kan behöva gå upp till 12.000 pounds eller mer, märken av vinsch du köper. När ett fordon har fastnat i djup lera, kan ibland det ta flera gånger vikten av din bil att dra ut. Genom att köpa mer vinschen än du behöver, ska du alltid täckas i en nödsituation.

• Sök efter de tillbehör du vill ha med din vinsch. Några är luftkompressorer, som är bekvämt för fylla däck eller driver verktyg. Andra har en flyttbar remote switch. Överväga dina alternativ och jämföra dem med din budget för att se vad som fungerar bäst.


© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com