Hur man installerar spel med iPod-guiden

August 21

När du installerar alla typer av program på din dator, visas en "installationsguide" på skärmen som vägleder dig om processen. När du installerar ett spel på din iPod eller iPod Touch, är "Guiden" inbyggd i iTunes median företagsledning mjukvaran. Du måste helt enkelt ansluta din iPod till din dator, Välj det spel du vill installera och låta iPod-guiden göra resten av arbetet.

Instruktioner

• Lansera Apples iTunes programvara.

• Klicka på länken "iTunes Store" att lansera iTunes Store. Detta är den enda plats där du kan köpa spel som fungerar på din iPod. Om du har en iPod med en klickhjulet (alla iPod-modeller förutom iPod Touch), klicka på "Klicka-hjul spel" och bläddra igenom urvalet av spel. Om du har en iPod Touch, klickar du på länken vanliga "Spel" till att bläddra genom urvalet av spel som är kompatibla med iPod Touch. När du har hittat ett spel du vill installera på din enhet, klicka på "Köp nu" knappen för att köpa och ladda ner den.

• Anslut USB-kabeln som medföljde din iPod i porten på undersidan av din iPod fallet rektangulär formad ände.

• Anslut den kvadratiska änden av USB-kabeln som medföljde din iPod till en USB-port på datorn.

• Klicka på namnet på din iPod i programfönstret viktigaste iTunes. Detta kommer att lansera iTunes syncing/filöverföringen "Wizard". Detta är vad används för att installera spelet du hämtat i "Steg 2" till din iPod.

• Klicka på "Sync". Spelet som du köpt och hämtat i "Steg 2" kommer nu att installeras på din iPod, tack vare "Guiden". Du kan nu spela spelet via alternativet "Spel" på din iPod huvudmenyn (för klicka-hjul spel) eller genom att klicka på dess ikon (om du har en iPod Touch).


© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com