Om DVD rengöring skivor

July 10

Rengöring-DVD-skivor är små skivor som liknar vanliga DVD-skivor förutom att de faktiskt rena spelaren som de kör. Dessa finns från mest massa merchandise butiker samt elektronikbutiker och ställen som säljer filmer. Regelbunden rengöring är ett sätt att hålla spelaren arbetar i toppskick.

Funktion

Rengöring-DVD-skivor används för att rengöra roterande inuti spelaren att läsa informationen på skivor. Den glider rätt inuti DVD-spelaren precis som en vanlig DVD, men som det körs genom cykeln, det rensar enskilda huvuden. Det används när folk märker någon hoppa eller problem med deras spelare som svårigheter med att läsa en skiva. Det används också av dem som vill behålla sina spelare som arbetar i perfekt skick och som en förebyggande åtgärd.

Typer

Det finns två olika typer av DVD-rengöring skiva--som fungerar med en flytande och en Kemtvätt. Vätskan renare har en borste knutna till toppen av skivan. Användaren gäller några droppar renare borsten innan du sätter in skivan i spelaren. Torka skivan renare fungerar på samma sätt förutom att den inte använder vätskan. Borsten själv flyttar runt huvudet till klar bort någon smuts och skräp fastnar i spelaren.

Funktioner

Skivan renare ser exakt ut som en vanlig DVD utom några skillnader. Toppen av skivan innehåller en etikett som identifierar den som städare i motsats till en vanlig skiva. På botten är en liten rektangulär formad borste med hård och styv borst. Den flytande versionen av maskinen levereras med en liten flaska rengöring lösning. Vätskan är tappade på borsten och placeras direkt i spelaren.

Överväganden

När du använder en DVD-skiva renare är det viktigt att komma ihåg att det inte bota eller lösa alla problem. Det finns fortfarande en chans att det är något fel med spelaren själv som kräver professionell hjälp. Det finns också fall där cykeln måste köras flera gånger till ordentligt ren huvudet, särskilt om det spelaren inte har städats i ett tag. Användare bör också uppmärksamma hur många gånger de har använt renare eftersom det fungerar bara ett antal gånger.

Fördelar

Använda en DVD-skiva renare säkerställer att spelaren själv fungerar för längre än annars. Korrekt rengöring kan hålla en DVD-spelare arbetar i toppskick för år mer än det skulle utan rengöring. Det stannar också spelaren från att skada några skivor. En smutsig spelare kan repa skivor på grund av smuts fastnar på huvudet. Det är också en pengar sparare eftersom det sparar användaren från kostsamma reparationer eller spendera pengar på en ersättare spelare.


© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com