Hur man sätter på en Reese Trailer Hitch låsa

June 3

Hur man sätter på en Reese Trailer Hitch låsa

Sätta en trailer hitch på din bil eller lastbil är ett bra sätt att ge ditt fordon mångsidigheten att dra alla typer av släpvagnar. Problemet är, vissa människor kommer att vilja stjäla din släpvagn, och kan enkelt göra det om du har en traditionell hitch hållare pin och inga andra säkerhetsåtgärder. Lyckligtvis, Reese gör en trailer hitch lock som gör att mottagaren låst i hitch, vilket gör det som mycket svårt att ta bort.

Instruktioner

• Leta upp din trailer hitch mottagaren. Detta är den fyrkantiga bit av slangen på baksidan av den hitch som pekar rakt ut mot baksidan av fordonet. Skjut bollen fäste för din hitch på mottagaren på hitch och rikta in hålen i mottagaren med hålen i hitch. För att göra detta, kan du använda skaftet från hitch låsa eller läggen du använde tidigare att fästa hitch. För referens är skaftet den 1/2-tum till 3/4-inch-thick bit av stålrör som skär genom hålet i mottagaren, i en riktning parallell till fordonets bredd.

• Låsa upp hitch låset med hjälp av medföljande tangenterna och skjut sedan läggen i hålen till avsmalnande slutet är helt synlig på andra sidan.

• Fästa låset till den avsmalnande änden på skaftet; se till att den klickar på plats. Låset levereras med ett plasthölje som är ansluten till låsa sig genom en liten plast tjuder. Installera plastskyddet på låset så att vatten inte kommer att korrodera låset.

Tips & varningar

  • Placera låset nycklarna på en nyckelring som du använder ofta, så att du vet var man kan hitta dem.
  • Se alltid till att låsa på hitch låsa medverkar fullt ut innan du dra med din bil. Prova dra på den några gånger fram och tillbaka, eller vicka det upp och ner. Annars kunde boll fästet falla ur hitch medan bogsering, så att din last att lossa från fordonet och potentiellt orsaka en olycka.

© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com