Hur man hyra en Full storlek passageraren Van

July 5

Hur man hyra en Full storlek passageraren Van

Uppgiften att hyra en full-size passagerare van är i allmänhet samma som hyra någon annan typ av bil. Biluthyrningsfirmor erbjuder skåpbilar i deras val av bilar, så att hyra processen är ofta bara en fråga om att välja din byrå och välja van du vill. Du kan göra bokningen för van online, men du ska slutföra transaktionen på uthyrning byrå kontor när du plockar upp van eller med den agent som levererar den till dig.

Instruktioner

• Gå till webbplatsen Bandago. Bandago erbjuder rikstäckande uthyrning av Ford 15-skåpbilar och nio-plats eller 12-plats Dodge Sprinters. Du kan få en prisuppgift online, men du måste ringa sin 800 nummer att göra din beställning. Ford skåpbilar är utrustade med en videoskärm och ett PS2 spelsystem. Sprinters har videomonitorer också och är utrustade med trådlöst Internet. Du måste vara minst 25 år gammal och har ett giltigt körkort och försäkring att hyra Bandago vans.

• Gå till webbplatsen för Avis. På webbplatsen kan du göra en reservation för en 12-passagerare van. Ange var du vill plocka upp van och där du kommer att släppa den av och de datum som du behöver den. Du får sedan ett urval av valfria tillägg till din hyra, inklusive en GPS-enhet och barnstolar. Du kommer då att behöva ange några personuppgifter. Kreditkortsnummer är inte nödvändigt att säkra bokningen.

• Breezenet på webbplatsen. Breezenet erbjuder en sökbar databas med biluthyrningsföretag och kan du göra en reservation för en van online. Ange din stad, plocka din datum och sedan filtrera sökningen för skåpbilar bara. Webbplatsen visar dig ett urval av skåpbilar från olika biluthyrningsfirmor. Välj van du vill, lämna viss grundläggande information och din hyra bokning kommer att fastställas.


© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com