Hur att frakta bilen till Australien

December 28

Hur att frakta bilen till Australien

Sjöfarten en bil till Australien är inte som sjöfarten en bil från Georgien till New York. Internationell sjöfart ifrågasätter federal trade reglering och praxis som kan göra processen komplicerat. Är inte exakt intuitivt för att lägga till komplikationer från förordningar och praxis, logistiken för kostnads effektivt sjöfarten en bil från USA till Australien. Om det är bäst att skicka en bil med båt eller flygplan är gissa om du inte har lämplig hjälp. Så komplext som det kan verka, är det möjligt att frakta din bil från USA Till Australien.

Instruktioner

• Bestämma om bilen uppfyller australiska designregler. Enligt ADR, måste importerade bilar vara högerstyrd, vilket betyder att ratten måste vara på höger sida av fordonet. Det finns ett undantag för bilar som inte kommer att användas för allmänt bruk på Australiens vägar.

Ren din bil innan frakt till Australien.

Gör din bil "ren som"nya. Australiens Customs and Border Protection kommer att inte släppa din bil från tullen om det inte är ren. Enligt Australian Quarantine and Inspection Service, betyder rena "ren som ny." På din bekostnad, får bilen exporteras tillbaka till ditt hemland om det inte passerar AQIS inspektion. Syftet med denna renlighet krav är att skydda australier från sjukdomar och skadedjur som kan finna sin väg in i landet via import som din bil.

• Välj en bärare. En transportör är ansvarig för att få din bil från USA till Australien användande din metod val. Att välja ett transportföretag som erbjuder ett brett utbud av tjänster kommer att underlätta din frakt process. Till exempel tillhandahålla vissa transportörer anpassade mäklare. Anpassade mäklare informera dig om skatter och avgifter i samband med import och export av en bil. Anpassade mäklare får också ditt fordon genom amerikanska och australiensiska tullen.

• Ansöka om import godkännande. Den australiska regeringen rekommenderar att du installerar för import godkännande innan bilen. Underlåta att göra detta kan orsaka dig att ådra sig lagring avgifter medan din bil väntar på godkännande. Ännu värre, om ditt fordon inte är godkänt, kan du möta rättsliga konsekvenser eftersom är mot lagen att importera ett fordon utan godkännande.

Försäkra sig mot skador på ditt fordon.

Få försäkring. Flygplan krasch och fartyg sjunker; med allt som kan hända med din bil mellan USA och Australien, vara säker på att få försäkring för din egen. Din valda bärare bör ha ansvarsförsäkring för att täcka skador som förorsakats av sitt eget beteende. Dock gör har en egen försäkring att du kan snabbt samla in bilens värde om transportören har bestritt ansvar.


© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com