Hur man mäter hjul bredd

June 6

Hur man mäter hjul bredd

När du installerar anpassade hjul och däck, är det viktigt att mäta på hjulet för att avgöra om däcket du vill använda passar ordentligt. Mätningen är lätt att göra och kommer att spara dig tid på lång sikt. De flesta däcktillverkare kommer berätta krävs hjul bredd för en specifik däcksdimension till tillåter däcket att prestera sitt bästa. Ta några minuter och kolla för att vara säker du har fått rätt hjul bredd för dina behov. Även om rutan säger att de är 8-tums hjul, är det bäst att kontrollera detta själv.

Instruktioner

• Stå på hjulet på sin sida som det skulle sitta på bilen. Leta upp den inre pärla ytor av hjulet.

• Placera i slutet av måttbandet på insidan kanten av hjulet ovanpå pärla monteringsytan. Detta är där däcket kommer att montera när den släpps på hjulet.

• Mäta över insidan av hjulet att motsatt pärla monteringsytan. Detta är sant bredden på hjulet. Inte mäta från den yttre kanten av hjulet; Detta kommer inte ge dig en sann hjul bredd.

Tips & varningar

  • Hjulet bredder är viktigt att se till däcket passar ordentligt. Om hjulet är för smal, tire center kommer att stå för hög och i mitten av slitbanan kommer att uppleva större slitage än resten av däcket. Om hjulet är för bred, kommer däcket inte stanna på hjulet.

© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com