Husqvarna 350 specifikationer

August 20

Husqvarna 350 specifikationer

Använda en motorsåg kan vara allvarlig affär för många husägare; många varumärken ger dock alternativ som är ett steg över konkurrensen. Husqvarna har utvecklat många märken av motorsågar, men endast ett fåtal kan konkurrera med professionalism och tillförlitlighet av 350-modellen. Många säkerhetsaspekter och funktioner i Husqvarna gör det en av de bästa val för många villaägare.

Aktivering och bromsning

Motorsågen är utrustad med en kickback zonplanerar, som bör hållas från att röra någon närliggande objekt. Motorsåg aktiveringen kan uppstå genom flera metoder. Den manuella metoden aktiverar motorsågen med vänster hand. Den automatiska metoden använder en tröghet release-system. För att stoppa motorsågen, tillämpa bromsarna. Bromsar kan användas genom att trycka greppstopp framåt på framsidan av motorsågen.

Underhåll

Flera delar och bitar av motorsågen har specifika instruktioner som de måste vara väl underhållna. "Tänderna" på motorsågen är vad gör styckning. Eftersom risken för olyckor ökar när kedjan tänder blir mindre skarp, uppmuntras användare att hålla kedjan tänderna ordentligt slipas. Motorsågen också kommer med ett djupmått, som är satt att styra kast av motorsågen. Underlåta att ställa den rätt djupmått inställning, kan dikterade av ägarens manual, resultera i ett stort kast, potentiellt orsakar skada. Utrustningen måste ständigt smörjas och har mängden spänning också.

Bränsle och system

Två-slå motorn på 350 kräver en specifik blandning av bensin som tvåtakts-olja. Den totala hästkrafter motorn är 3,2 hästkrafter. Baren längd uppgår till 18 inches. 350 levereras komplett med en vibration dämpning system för att undvika den stam som är placerad på användaren. Användaren måste inspektera enheten för sprickor och sprickor. Stopp-knappen kan flyttas till stoppinställning att stoppa motorn.


© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com