Hur man installerar spel med parallell

March 2

2006 bytte Apple till Intel-baserade processorer i sina datorer. Detta bearbetar med maskin i linje med traditionella datorer och Apple ingår ett verktyg som kallas Boot Camp, som får användare att installera Windows på Apple-maskinvaran. Boot Camp kräver användare att starta om sin maskin och välj för att ladda Windows eller Mac operativsystem. Parallellerna är en nytta så pass tillåt förbrukaren till installera Fönstren inne i Mac OS. Windows startar upp och laster som precis alla andra program på en Mac, utan att behöva starta om--arbetar med båda OSes sida vid sida. Installera spel i Windows virtuella skrivbordet är nästan identisk med installera ett spel på en dedikerad Windows PC.

Instruktioner

1 Öppna paralleller och starta virtuella Windows-skrivbordet.

2 Sätt in spelets CD/DVD i din Mac hårddisk. Parallels känner igen disken och installationsprogrammet ska startas automatiskt. Om inte, öppnar "Dator" via Start-menyn och dubbelklicka på CD/DVD-enheten. Om du har hämtat spelet installationsprogrammet helt enkelt dubbelklicka på installeraren.

3 Följ den på skärmen instruktioner för att installera programmet i installationsprogrammet. Denna process kommer att variera något beroende på spelet, men totalt sett är ganska enkelt. Lämna alternativen i deras standard om du är osäker. Klicka på "Avsluta" när installationen är klar. Du kan ombes att starta om datorn när processen är klar - betyder helt enkelt starta om den virtuella Windows-maskinen, inte hela Mac datorn.


© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com