Hur du återställer en dator till fabriksinställningar genom att trycka på F

February 18

Hur du återställer en dator till fabriksinställningar genom att trycka på F

Det finns tillfällen när en dator är bortom reparation. Angripen av virus och malware, utrustningen fungerar inte och reparation programvara fixa inte det. När detta händer är det enklaste sättet att reparera den att återställa det till dess ursprungliga fabriksinställningarna. Detta kommer att utplåna alla program du har på systemet, och du kommer att behöva installera om dem. Dock kommer systemet att bli av alla buggar, precis som en helt ny dator.

Instruktioner

1 Säkerhetskopiera viktiga filer till en skiva.

2 Sätt din återställning, om datorn levererades med en.

3 Stäng datorn.

4 Aktivera datorn igen.

5 Se för en snabb Systemåterställning menyn. Det kommer att be dig att trycka på "F11". Detta tar dig till katalogen för återställning. I vissa fall kan du behöva trycka på "F11" och "Kontroll" på samma gång.

6 Välj önskat alternativ. Det blir en liten beskrivning. En kommer att säkerhetskopiera filer och lägg dem i en mapp som du kan hitta på din dator och sedan återställa fabriksinställningarna. Om du väljer det här alternativet finns utan att behöva ladda ner några filer till disken innan du starta återställningen. Det andra alternativet våtservetter datorn ren och återställer fabriksinställningarna.

7 Följ anvisningarna på skärmen. Detta kommer ta ett tag. Datorn kan fråga om du vill fortsätta eller hålla en viss fil. Välj "OK" eller "ja" och Fortsätt tills den säger att den är klar.


© 2020 alphawala.com | Kontakta oss: webmaster# alphawala.com